onze vacatures

Wijkverpleegkundige indicatiesteller

op ZZP basis
Utrecht - Den Haag - Brabant

Jouw profiel:Ben jij een ervaren wijkverpleegkundige die graag werkt in een zelfstandige verantwoordelijke functie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor diverse regio's zijn wij op zoek naar Wijkverpleegkundige Indicatiestellers. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het indiceren en coördineren van de zorg voor de klanten in de thuissituatie. Als Wijkverpleegkundige indicatiesteller neem jij, wanneer er een nieuwe aanvraag binnenkomt, contact op met de klant om een afspraak voor een huisbezoek in te plannen. Kwaliteit van zorg staat bij jou voorop. Tijdens het huisbezoek stel je aan de hand van de zorgvraag een zorgplan op.

Wij zoeken een zelfstandige en proactieve wijkverpleegkundige met een geldige BIG - registratie en een afgeronde opleiding tot wijkverpleegkundige. Ervaring met indicatiestelling is een pré. Daarnaast ben je communicatief sterk, flexibel en in staat om snel te schakelen in een dynamische omgeving.

Ons aanbodJe ontvangt via Actief Flex Zorg een ZZP- Overeenkomst voor onbepaalde tijd. Wij berekenen geen inschrijf- of bemiddelingskosten door aan jou als ZZP’er. Dus wat je factureert, krijg je uitbetaald! Wij werken middels selfbilling, wat mooie voordelen heeft;

  • je hoeft zelf geen factuur aan te maken,
  • minder administratieve last,
  • standaard wekelijkse betalingen.

Informatie Wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Neem gerust contact met me op, via onderstaande gegevens kun je me bereiken. Ik beantwoord graag je vragen! Ben je enthousiast en wil je reageren op de vacature? Leuk! Gebruik onderstaande sollicitatie-button.

Actief Flex Zorg Gwenn Faro
Solliciteer
Terug naar overzicht
Laagdrempelig
Korte lijnen en altijd dichtbij
Volledige administratieve ontzorging