onze vacatures

Helpende Plus

Intramuraal
Haaren - Helvoirt - Udenhout - Berkel Enschot

Gaat jouw hart sneller kloppen wanneer je intramurale zorg verleent? Dan is dit de functie die bij je past!

'S morgens kom je aan op locatie. Onder het genot van een kopje koffie of thee krijg je de overdracht van de nachtdienst. Na de overdracht spreek je samen met je collega's de dag door. Wat staat er op de planning? Met welke activiteiten moeten we rekening houden? O en wacht we moeten niet vergeten om Dhr. Janssens als eerste uit te bed te helpen want hij heeft een ziekenhuis bezoek staan! Als de verdeling is gemaakt, loop je naar de eerste kamer waar je zachtjes op de deur klopt. Je hoort heel zachtjes "ja" en je loopt naar binnen. Na het verlenen van de zorg, ga je voldaan naar de volgende bewoner toe. Na het verlenen van de ADL breng je mevrouw Petersen naar de huiskamer toe, waar gezellig de radio op de achtergrond aanstaat. Je merkt dat ze hier positief op reageert en dat zorgt voor een glimlach op jouw gezicht. Na het verzorgen van nog een aantal bewoners is bijna 10.00 uur en dat betekent dat het tijd is om samen met je collega's lekker even pauze te houden. Dit een klein gedeelte van hoe je dag eruit kan zien. Maakt je zorghart hiervan een sprongetje en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Lees op je gemak verder en neem dan zeker contact met ons op.

Wat neem jij mee?

Ben jij een enthousiaste gediplomeerd helpende plus met een hart voor intramurale zorg ? Beschik jij over een flexibele en collegiale werkhouding en ben jij communicatief vaardig? Heb je een in- en belevingsgerichte instelling naar de bewoners? En ben je daarnaast ook nog eens bereid om in overleg alle diensten te werken die bij jouw passen ? Dan zijn wij op zoek naar jou! Je verleent zorg en ondersteuning volgens de vastgestelde zorgplannen, en bevorderd het welzijn en comfort van de bewoners. Je observeert en signaleert, en noteert dit indien nodig in de zorgplannen. Je hebt eigen inbreng en durft dit ook over te brengen naar je collega's. Je staat stevig in je schoenen, en kan naast solistisch werken ook goed samenwerken. Naast het verlenen van de Algemene Dagelijkse Levensbehoefte, ben je sociaal goed onderlegt om de bewoners een fijne dag te bezorgen.

Wat bieden we jou?

We zijn op zoek naar een Flex medewerker, dit kan op contract basis maar ook werken we graag samen met ZZP'ers. Een fijne en goede balans tussen werk en privé doordat je de diensten neemt die voor jouw passend zijn. Het aantal uren is bespreekbaar, en hierdoor zijn er dus veel mogelijkheden. Ga je werken als Flex medewerker bieden we je een contract aan voor bepaalde tijd, met zicht op een vast dienstverband. De inschaling van een Helpende Plus zal zijn in FWG 30. Ook het werken  als ZZP'er bied voordelen. Zo is het tarief wat we overeen komen hetgeen wat je daadwerkelijk ontvangt en zal daar niets meer vanaf gaan. De uitbetaling zal wekelijks plaatsvinden.

Interesse?

Ben je nieuwsgierig geworden en is het een uitdaging die bij je past? En werk je graag in het mooie gastvrije Brabantse land? Dan zou ik zeggen: Neem voor meer informatie contact met ons op en ik beantwoord graag al je vragen. Dit kunnen we telefonisch doen, maar ook via teams of een fysieke afspraak onder het genot van een kopje koffie of thee. Als je wilt kun je morgen al starten!

 

Actief Flex Zorg Gwenn Faro
Solliciteer
Terug naar overzicht
Laagdrempelig
Korte lijnen en altijd dichtbij
Volledige administratieve ontzorging