onze vacatures

Werken in de thuiszorg

Regio Midden Brabant

Voor verschillende thuiszorg teams zijn wij zijn op zoek naar enthousiaste en zelfstandige Verzorgende IG- ers voor onze thuiszorgorganisatie in de regio Midden Brabant. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het verlenen van zorg aan cliënten in hun vertrouwde thuisomgeving. Je werkt zelfstandig, maar maakt ook deel uit van een team van betrokken zorgverleners. In Midden Brabant zijn er meerdere teams van Tilburg tot 's-Hertogenbosch waar ze een helpende hand zeker niet af zullen slaan.

Als Verzorgende IG ben je verantwoordelijk voor het bieden van persoonlijke verzorging, verpleging en begeleiding aan cliënten. Je helpt hen met alledaagse handelingen, zoals wassen, aankleden en medicatie toedienen. Daarnaast signaleer je veranderingen in de gezondheidstoestand van de cliënten en onderhoud je contact met andere zorgverleners en mantelzorgers. Uiteraard zorg je hierbij voor een goede rapportage zodat je bevindingen doorgevoerd en opgepakt kunnen worden.

Wij zoeken iemand die in het bezit is van een diploma Verzorgende IG en bij voorkeur ervaring heeft in de thuiszorg. Je bent in het bezit van een auto en bent flexibel inzetbaar. Het tarief voor deze functie is in overleg en afhankelijk van opleiding en ervaring.

We hebben momenteel verschillende teams  waarbij je de mogelijkheid hebt te reageren op losse diensten. Ben jij op zoek naar flexibel werk en wil je zelf bepalen wanneer je werkt? Dan is dit misschien iets voor jou!

Als je geïnteresseerd bent om te reageren op losse diensten, kun je telefonisch of via de mail contact met ons opnemen. Wij zullen dan kijken welke diensten beschikbaar zijn en of deze aansluiten bij jouw beschikbaarheid en ervaring.

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om te beginnen met werken op flexibele basis! Onder het genot van een kopje koffie/thee of via Teams kunnen we de mogelijkheden bespreken die voor jou passend zijn!

Actief Flex Zorg Gwenn Faro
Solliciteer
Terug naar overzicht
Laagdrempelig
Korte lijnen en altijd dichtbij
Volledige administratieve ontzorging